image/svg+xml

Resim-İş Öğretmenliği Öğrencileri Temel Tasarım ve Perspektif Dersi Sergisi Açıldı!

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği öğrencilerinin 2018-2019 eğitim öğretim yılı boyunca temel tasarım ve perspektif derslerinde yaptıkları işlerden oluşan "Kağıt İşler"  isimli sergi kapılarını açtı.

100'ü aşkın çalışmanın bulunduğu sergide  Müzik Eğitimi Anailim Dalı öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Reha Sarıkaya ve Öğr. Gör. Dr. Övgü Özparlak'ın müzik dinletileri ve Bartın Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencilerinin müzik performansları izleyicilere güzel dakikalar yaşattı.

24-31 Ekim tarihleri arasında açık kalacak olan sergi Eğitim Fakültesi fuaye alanında sanat severlerle buluşmaya devam edecek...
  • Resim-İş Öğretmenliği Öğrencilerinden Online Mezuniyet Sergisi

• Öğrecilerimizden TÜBİTAK Proje Başarısı..

• Resim-İş Öğretmenliği ile Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Öğrencilerinden Sanal Karma Afiş Sergisi

• Resim-İş Öğretmenliği Öğrencileri 6. ARTANKARA Çağdaş Sanat Fuarını Ziyaret Etti

• Üniversite & Lise İşbirliğiyle Ortak Desen Dersi Yapıldı

• "Atıklardan Bilim ve Sanata Projesi" TÜBİTAK Tarafından Desteklendi.

• Güzel Sanatlar Alanında Lisansüstü Eğitim konulu söyleşi yapıldı

• Söyleşi "Güzel Sanatlar Alanında Lisansüstü Eğitim"

• "Ben ve Öteki" Ferhunde K. Öner Atölyesi Resim Sergisi

• Dr. Tülay ÖZKUL ile Söyleşi & Workshop gerçekleştirildi