“Minik Üniversiteliler Sanat Buluşması”

“Minik Üniversiteliler Sanat Buluşması”  etkinliği kapsamında Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencileri ile Bartın ilinde eğitim-öğretim faaliyeti gösteren Gökkuşağı Anaokulu öğrencileri bir araya gelmiştir. 29.11.2017 Çarşamba günü gerçekleşen etkinlik kapsamında ilk olarak anaokulu öğrencileri Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencileri tarafından karşılanmış ve fakültemizin derslikleri gezdirilmiştir. Ardından Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Çetin Semerci tarafından ağırlanan minik misafirlere ikramlarda bulunulmuş ve soruları cevaplanmıştır.

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Sayın Yrd. Doç. Dr. Süreyya Genç’i de odalarında ziyaret eden minik misafirlere bölüm başkanımız tarafından küçük hediyeler verilmiş, öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Ferhunde Küçükşen Öner tarafından ikramlarda bulunulmuştur.

Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencileri ile birlikte resim etkinlikleri gerçekleştiren anaokulu öğrencilerinin resimleri 29 Kasım – 1 Aralık arasında Eğitim Fakültesi İdari Binası giriş katında sergilenecektir.