Bölümümüz öğretim elemanlarından Doç. Dr. ESRA YILDIRIM’ın "The Empath’s Survival Guide" isimli kişisel resim sergisi 10.05.2024 tarihinde Artapolis Sanat Galeri’sinde açıldı.

Bölümümüz öğretim elemanlarından Doç. Dr. Esra Yıldırım’ın "The Empath’s Survival Guide" isimli kişisel resim sergisi 10.05.2024 tarihinde Artapolis Sanat Galeri’sinde açıldı.

Ankaralı sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sergi büyük beğeniyle karşılandı.

• Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

• Öğretmenlik Uygulaması Tanışma Toplantısı Yapıldı

• Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Yemeği Gerçekleştirildi

• ICAFR'24 Kongre Uluslararası Karma Resim Sergisi Gerçekleştirildi.

• “Sanat Yolu ile Sürdürülebilirlik Eğitimi” isimli Tübitak 2209-A Projesi Başarıyla Tamamlandı

• Bölümümüz Mezun Öğrencimiz Ömer Baydemir’den Fresh Ankara 3. Çağdaş Sanat Sergisinde Büyük Başarı.

• ICAFR'24 Kongre Uluslararası Karma Resim Sergisine Davetlisiniz

• Oryantasyon Eğitimine Tüm Öğrencilerimiz Davetlidir

• Resim-İş Eğitimi ABD Öğretim Üyesi Ferhunde KÜÇÜKŞEN ÖNER Profesör Ünvanı Aldı