Doç. Dr. Kerem İşcanoğlu’yla çeşitli workshop ve söyleşiler gerçekleştirildi.

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı bünyesinde Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Kerem İŞCANOĞLU workshop ve söyleşiler  gerçekleştirdi. 6-7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında "Resim Malzeme ve Teknikleri", "Serigrafi Teknik ve İşlevleri" konularında söyleşiler gerçekleştiren İşcanoğlu ayrıca "Kömür Kalem Yapımı" ve "Serigrafi Tekniği ile Defter Üretimi" konularında da çeşitli workshoplar gerçekleştirdi.