Doç. Dr. Kerem İşcanoğlu’yla çeşitli workshop ve söyleşiler gerçekleştirildi.

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı bünyesinde Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Kerem İŞCANOĞLU workshop ve söyleşiler  gerçekleştirdi. 6-7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında "Resim Malzeme ve Teknikleri", "Serigrafi Teknik ve İşlevleri" konularında söyleşiler gerçekleştiren İşcanoğlu ayrıca "Kömür Kalem Yapımı" ve "Serigrafi Tekniği ile Defter Üretimi" konularında da çeşitli workshoplar gerçekleştirdi.
  • Barın İlinde Görev Yapan Görsel Sanatlar Öğretmenlerine Bölüm Tanıtım ve Bilgilendirme Etkinliği Yapıldı

• Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

• Resim-İş Öğretmenliği Programı İkinci Mezunlarını Verdi

• Doç. Dr. Ferhunde K. Öner Atölyesi Mezuniyet Sergisi

• Bölümümüz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Esra Yıldırım’ın kişisel sergisi sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

• Görsel Sanatlar Kulübü Etkinlikleri Kapsamında Prof. Dr. Cebrail Ötgün'le "Sanatçı ve Deneyimleri" konulu söyleşi yapıldı

• Dr. Filiz Kara Bilgin'le "Disiplinlerarası Sanat Eğitimi" konulu söyleşi yapıldı.

• Görsel Sanatlar Kulübü Etkinliği - Leonardo Da Vinci'nin Son Akşam Yemeği Eseri Analizi

• Posta Sanatı Çağrısı!