Dr. Tülay ÖZKUL ile Söyleşi & Workshop gerçekleştirildi

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı bünyesinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Heykel Bölümü öğretim elemanı Dr. Tülay Özkul tarafından söyleşi ve workshop gerçekleştirildi. 7 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Çağdaş Heykelde Gündelik Formlar “Bir Mutfak Hikayesi” konuşu söyleşi ve Çağdaş Heykel Sanatında Hacimsel Kalıplar konulu workshop öğrencilerden büyük ilgi gördü.

• Barın İlinde Görev Yapan Görsel Sanatlar Öğretmenlerine Bölüm Tanıtım ve Bilgilendirme Etkinliği Yapıldı

• Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

• Resim-İş Öğretmenliği Programı İkinci Mezunlarını Verdi

• Doç. Dr. Ferhunde K. Öner Atölyesi Mezuniyet Sergisi

• Bölümümüz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Esra Yıldırım’ın kişisel sergisi sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

• Görsel Sanatlar Kulübü Etkinlikleri Kapsamında Prof. Dr. Cebrail Ötgün'le "Sanatçı ve Deneyimleri" konulu söyleşi yapıldı

• Dr. Filiz Kara Bilgin'le "Disiplinlerarası Sanat Eğitimi" konulu söyleşi yapıldı.

• Görsel Sanatlar Kulübü Etkinliği - Leonardo Da Vinci'nin Son Akşam Yemeği Eseri Analizi

• Posta Sanatı Çağrısı!