Dr. Tülay ÖZKUL ile Söyleşi & Workshop gerçekleştirildi

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı bünyesinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Heykel Bölümü öğretim elemanı Dr. Tülay Özkul tarafından söyleşi ve workshop gerçekleştirildi. 7 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Çağdaş Heykelde Gündelik Formlar “Bir Mutfak Hikayesi” konuşu söyleşi ve Çağdaş Heykel Sanatında Hacimsel Kalıplar konulu workshop öğrencilerden büyük ilgi gördü.