FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNDEN TÜBİTAK 2242- ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJE YARIŞMALARI’NDA BÜYÜK BAŞARI

24-26 Haziran 2019 tarihleri arasında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde gerçekleşen TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması Ankara Bölge Sergisi’nde her yıl olduğu gibi bu yıl da çok sayıda proje yarıştı.

Fakültemiz Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Bekir Güler danışmanlığında eğitim kategorisinde yarışan ve Fen Bilgisi Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi Nail Şahin, Resim-iş Öğretmenliği 4. sınıf öğrencileri Faruk Kahraman ve Yasemin Ülger tarafından hazırlanan “Çevre Müfettişleri” isimli proje Ankara Bölge Sergisinde üniversitemizi temsil ettiler.

Jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda “Çevre Müfettişleri” isimli proje dereceye girerek bölge ikinciliği ödülünü almaya hak kazandılar.