FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNDEN TÜBİTAK 2242- ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJE YARIŞMALARI’NDA BÜYÜK BAŞARI

24-26 Haziran 2019 tarihleri arasında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde gerçekleşen TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması Ankara Bölge Sergisi’nde her yıl olduğu gibi bu yıl da çok sayıda proje yarıştı.

Fakültemiz Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Bekir Güler danışmanlığında eğitim kategorisinde yarışan ve Fen Bilgisi Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi Nail Şahin, Resim-iş Öğretmenliği 4. sınıf öğrencileri Faruk Kahraman ve Yasemin Ülger tarafından hazırlanan “Çevre Müfettişleri” isimli proje Ankara Bölge Sergisinde üniversitemizi temsil ettiler.

Jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda “Çevre Müfettişleri” isimli proje dereceye girerek bölge ikinciliği ödülünü almaya hak kazandılar.

• Barın İlinde Görev Yapan Görsel Sanatlar Öğretmenlerine Bölüm Tanıtım ve Bilgilendirme Etkinliği Yapıldı

• Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

• Resim-İş Öğretmenliği Programı İkinci Mezunlarını Verdi

• Doç. Dr. Ferhunde K. Öner Atölyesi Mezuniyet Sergisi

• Bölümümüz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Esra Yıldırım’ın kişisel sergisi sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

• Görsel Sanatlar Kulübü Etkinlikleri Kapsamında Prof. Dr. Cebrail Ötgün'le "Sanatçı ve Deneyimleri" konulu söyleşi yapıldı

• Dr. Filiz Kara Bilgin'le "Disiplinlerarası Sanat Eğitimi" konulu söyleşi yapıldı.

• Görsel Sanatlar Kulübü Etkinliği - Leonardo Da Vinci'nin Son Akşam Yemeği Eseri Analizi

• Posta Sanatı Çağrısı!