Görsel Sanatlar Kulübü Etkinlikleri Kapsamında Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Cebrail Ötgün'le "Sanatçı ve Deneyimleri" konulu söyleşi yapıldı.

10.06.2021 tarihinde Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Cebrail Ötgün konuşmacı olarak katıldı.

"Sanatçı ve Deneyimleri" konulu söyleşi söyleşinin yapıldığı etkinliğe Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Semerci dahil olmak üzere pek çok sanat sever katılım gösterdi.

• Barın İlinde Görev Yapan Görsel Sanatlar Öğretmenlerine Bölüm Tanıtım ve Bilgilendirme Etkinliği Yapıldı

• Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

• Resim-İş Öğretmenliği Programı İkinci Mezunlarını Verdi

• Doç. Dr. Ferhunde K. Öner Atölyesi Mezuniyet Sergisi

• Bölümümüz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Esra Yıldırım’ın kişisel sergisi sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

• Görsel Sanatlar Kulübü Etkinlikleri Kapsamında Prof. Dr. Cebrail Ötgün'le "Sanatçı ve Deneyimleri" konulu söyleşi yapıldı

• Dr. Filiz Kara Bilgin'le "Disiplinlerarası Sanat Eğitimi" konulu söyleşi yapıldı.

• Görsel Sanatlar Kulübü Etkinliği - Leonardo Da Vinci'nin Son Akşam Yemeği Eseri Analizi

• Posta Sanatı Çağrısı!