Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Öğrencilerinin Yıl Sonu Resim Sergisi Büyük Beğeni Topladı...

17 Mayıs'ta açılışı yapılan Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Öğretmenliği Öğrencileri Yıl Sonu Yağlıboya Resim Sergisi Eğitim Fakültesi fuaye alanında sanatseverlerle buluştu.  2. ve 3. sınıf öğrencilerinin bir yılllık çalışmalarından oluşan sergide Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Ceren Doğan, Öğr. Gör. Reha Sarıkaya ve Öğr. Gör. Övgü Özparlak'ın gerçekleştirdikleri müzik dinletisi de ziyaretçilerden büyük beğeni topladı. Sergi açılışına Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Semerci'nin yanı Bartın Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri de katıldı.
  • Barın İlinde Görev Yapan Görsel Sanatlar Öğretmenlerine Bölüm Tanıtım ve Bilgilendirme Etkinliği Yapıldı

• Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

• Resim-İş Öğretmenliği Programı İkinci Mezunlarını Verdi

• Doç. Dr. Ferhunde K. Öner Atölyesi Mezuniyet Sergisi

• Bölümümüz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Esra Yıldırım’ın kişisel sergisi sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

• Görsel Sanatlar Kulübü Etkinlikleri Kapsamında Prof. Dr. Cebrail Ötgün'le "Sanatçı ve Deneyimleri" konulu söyleşi yapıldı

• Dr. Filiz Kara Bilgin'le "Disiplinlerarası Sanat Eğitimi" konulu söyleşi yapıldı.

• Görsel Sanatlar Kulübü Etkinliği - Leonardo Da Vinci'nin Son Akşam Yemeği Eseri Analizi

• Posta Sanatı Çağrısı!