Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Öğrencilerinin Yıl Sonu Resim Sergisi Büyük Beğeni Topladı...

17 Mayıs'ta açılışı yapılan Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Öğretmenliği Öğrencileri Yıl Sonu Yağlıboya Resim Sergisi Eğitim Fakültesi fuaye alanında sanatseverlerle buluştu.  2. ve 3. sınıf öğrencilerinin bir yılllık çalışmalarından oluşan sergide Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Ceren Doğan, Öğr. Gör. Reha Sarıkaya ve Öğr. Gör. Övgü Özparlak'ın gerçekleştirdikleri müzik dinletisi de ziyaretçilerden büyük beğeni topladı. Sergi açılışına Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Semerci'nin yanı Bartın Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri de katıldı.