Mezuniyet Sergisi Büyük Beğeni Topladı…

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Öğretmenliği dördüncü sınıf öğrencilerinin resim ve heykellerinden oluşan mezuniyet sergisi büyük beğeni topladı.

Eğitim Fakültesi fuaye alanında açılışı yapılan sergide son bir yıl içinde yapılan birbirinden güzel resim ve heykeller sergilendi.

Açılışını Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Ünal'ın gerçekleştirdiği sergi 31 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

31.05.2023