Öğrecilerimizden TÜBİTAK Proje Başarısı..

Resim İş Öğretmenliği öğrencilerimizden Ali Bekil, Beyza Horasan ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik öğrencilerinden Öznur Özdemir'in görev aldığı ve Öğr.Gör. Dr. Reha Sarıkaya'nın danışmanlığında yürütülen proje, TÜBİTAK 2020 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmasında finale kalmış olup bölge sergisine davet edilmiştir. Öğrencilerimizi ve öğretim elemanımızı tebrik ediyoruz.
  • Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 176. Yıl Dönümü Etkinliklerle Kutlandı

• Öğretmen Okulları Kuruluşunun 176. Yılı Resim Yarışması ve Sergisi

• "Umut Özel Eğitim" Öğrencileri İle Buluştuk

• Bölümümüz Öğretim Elemanlarından Arş.Gör. Ömür Göktepeliler ArtAnkara 10. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’na Katılmaya Hak Kazandı

• Bölümümüz Öğretim Elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi İsmail Eyüpoğlu ArtAnkara 10. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarına Katıldı.

• Bölümümüz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi İsmail Eyüpoğlu’nun "İpler" isimli kişisel resim sergisi 20.01.2024 tarihinde Ankara Akdora Sanat Galerisi’nde açıldı.

• Bölümümüz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Bahar KARAMAN GÜVENÇ’in "Günün Yankısı" isimli kişisel resim sergisi 27.12.2023 tarihinde Ankara Nokta Sanat Atölyesi’nde açıldı.

• Gazze Soykırımı Sergisi

• Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı Mezunları Online Posta Sanatı Sergisi