Online Mezuniyet Töreni Yapıldı

Bartın Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Öğretmenliği Anabilim Dalı ilk mezunlarını online mezuniyet töreniyle uğurladı. 20 Haziran 2020'de pendemi nedeniyle online ortamda yapılak zorunda kalınan mezuniyet töreninde buruk bir sevinç yaşandı.

Ayrıca, bölüm birincisi olarak mezun olan Gözde Çelik, bölüm ikincisi olarak mezun olan Birgül Uçar ve bölüm üçüncüsü olarak mezun olan Kübra Abaylı'ya başarı belgeleri takdim edilmiştir.