Online Oryantasyon Toplantısı Yapıldı

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı’na başlayan yeni öğrenciler için 05.10.2020 Pazartesi günü, saat 13:00’de online oryantasyon eğitimi verilmiştir.

Eğitime, yeni kayıtlanan 1. sınıf öğrencilerinin dışında üst sınıf öğrencilerinin de katılımı sağlanarak çeşitli bilgilendirmeler yapılmıştır.  Bölüm öğretim elemanlarının tanıtılarak söz hakkı verildiği program, öğrencilerle yapılan soru-cevabın ardından sona erdirilmiştir.

• Barın İlinde Görev Yapan Görsel Sanatlar Öğretmenlerine Bölüm Tanıtım ve Bilgilendirme Etkinliği Yapıldı

• Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

• Resim-İş Öğretmenliği Programı İkinci Mezunlarını Verdi

• Doç. Dr. Ferhunde K. Öner Atölyesi Mezuniyet Sergisi

• Bölümümüz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Esra Yıldırım’ın kişisel sergisi sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

• Görsel Sanatlar Kulübü Etkinlikleri Kapsamında Prof. Dr. Cebrail Ötgün'le "Sanatçı ve Deneyimleri" konulu söyleşi yapıldı

• Dr. Filiz Kara Bilgin'le "Disiplinlerarası Sanat Eğitimi" konulu söyleşi yapıldı.

• Görsel Sanatlar Kulübü Etkinliği - Leonardo Da Vinci'nin Son Akşam Yemeği Eseri Analizi

• Posta Sanatı Çağrısı!