Resim-İş Eğitimi 4.Sınıf Öğrencilerine Yönelik "Öğretmenlik Uygulaması" Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı 4.sınıf öğrencilerinin bilgilendirilmelerine yönelik "Öğretmenlik Uygulaması" dersi hakkında toplantı gerçekleştirildi. Uygulama danışmanlarının da katılımıyla 05.10.2022 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya "Öğretmenlik Uygulaması" dersi alan öğrenciler katıldı.

Toplantıda, uygulama danışmanları öğrencileri ders içeriği hakkında bilgilendirerek, sürece ilişkin yapılması gerekenlerin anlatıldığı toplantı soru-cevabın ardından sonlandırıldı.

05.10.2022