Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı’na başlayan yeni öğrenciler için 25.09.2024 Çarşamba günü, saat 13:30’da oryantasyon eğitimi verilmiştir.

Yeni kayıtlanan 1. sınıf öğrencilerinin yanı sıra üst sınıf öğrencilerinin de katılım gösterdiği eğitimde üniversite ve şehirle ilgili çeşitli bilgilendirmeler yapılmış, bölüm öğretim elemanlarının tanıtılarak söz hakkı verilmiştir. Oryantasyon eğitimi öğrencilerle yapılan soru-cevabın ardından sona erdirilmiştir.

• Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

• Öğretmenlik Uygulaması Tanışma Toplantısı Yapıldı

• Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Yemeği Gerçekleştirildi

• ICAFR'24 Kongre Uluslararası Karma Resim Sergisi Gerçekleştirildi.

• “Sanat Yolu ile Sürdürülebilirlik Eğitimi” isimli Tübitak 2209-A Projesi Başarıyla Tamamlandı

• Bölümümüz Mezun Öğrencimiz Ömer Baydemir’den Fresh Ankara 3. Çağdaş Sanat Sergisinde Büyük Başarı.

• ICAFR'24 Kongre Uluslararası Karma Resim Sergisine Davetlisiniz

• Oryantasyon Eğitimine Tüm Öğrencilerimiz Davetlidir

• Resim-İş Eğitimi ABD Öğretim Üyesi Ferhunde KÜÇÜKŞEN ÖNER Profesör Ünvanı Aldı