Resim-İş Öğretmenliği Öğrencileri Temel Tasarım ve Perspektif Dersi Sergisi Açıldı!

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği öğrencilerinin 2018-2019 eğitim öğretim yılı boyunca temel tasarım ve perspektif derslerinde yaptıkları işlerden oluşan "Kağıt İşler"  isimli sergi kapılarını açtı.

100'ü aşkın çalışmanın bulunduğu sergide  Müzik Eğitimi Anailim Dalı öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Reha Sarıkaya ve Öğr. Gör. Dr. Övgü Özparlak'ın müzik dinletileri ve Bartın Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencilerinin müzik performansları izleyicilere güzel dakikalar yaşattı.

24-31 Ekim tarihleri arasında açık kalacak olan sergi Eğitim Fakültesi fuaye alanında sanat severlerle buluşmaya devam edecek...