Resim-İş Öğretmenliği Öğrencileri Temel Tasarım ve Perspektif Dersi Sergisi Açıldı!

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği öğrencilerinin 2018-2019 eğitim öğretim yılı boyunca temel tasarım ve perspektif derslerinde yaptıkları işlerden oluşan "Kağıt İşler"  isimli sergi kapılarını açtı.

100'ü aşkın çalışmanın bulunduğu sergide  Müzik Eğitimi Anailim Dalı öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Reha Sarıkaya ve Öğr. Gör. Dr. Övgü Özparlak'ın müzik dinletileri ve Bartın Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencilerinin müzik performansları izleyicilere güzel dakikalar yaşattı.

24-31 Ekim tarihleri arasında açık kalacak olan sergi Eğitim Fakültesi fuaye alanında sanat severlerle buluşmaya devam edecek...
  • Barın İlinde Görev Yapan Görsel Sanatlar Öğretmenlerine Bölüm Tanıtım ve Bilgilendirme Etkinliği Yapıldı

• Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

• Resim-İş Öğretmenliği Programı İkinci Mezunlarını Verdi

• Doç. Dr. Ferhunde K. Öner Atölyesi Mezuniyet Sergisi

• Bölümümüz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Esra Yıldırım’ın kişisel sergisi sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

• Görsel Sanatlar Kulübü Etkinlikleri Kapsamında Prof. Dr. Cebrail Ötgün'le "Sanatçı ve Deneyimleri" konulu söyleşi yapıldı

• Dr. Filiz Kara Bilgin'le "Disiplinlerarası Sanat Eğitimi" konulu söyleşi yapıldı.

• Görsel Sanatlar Kulübü Etkinliği - Leonardo Da Vinci'nin Son Akşam Yemeği Eseri Analizi

• Posta Sanatı Çağrısı!