Resim-İş Öğretmenliği Öğrencilerinden Online Mezuniyet Sergisi

Üniversitemiz, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Öğretmeliği öğrencileri online mezuniyet sergisi kapılarını izleyicilere açtı.

Doç. Dr. Ferhunde Küçükşen Öner danışmanlığında yürütülen resim anasanat atölye dersinde bir yıllık sürecte yapılan çalışmalar ülkemizde ve dünyada devam eden pandemi nedeniyle online sergi ile izleyicileriyle buluştu. 6 Temmuz 2020 tarihinden itibaren görücüye çıkan sergide 21 öğrencinin toplam 37 çalışması bulunuyor.

SERGİYİ ZİYARET ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ...