TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında desteklenmeye layık görülen “Sanat Yolu ile Sürdürülebilirlik Eğitimi” isimli proje 26 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen etkinlikle tamamlandı.

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği Programı öğrencisi Zeynep Gül Ceylan yürütücülüğünde, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Programı’ndan Latife Öztoklu proje ortaklığında ve Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Eyüpoğlu danışmanlığında gerçekleştirilen proje kapsamında çocuklara küçük yaşlardan itibaren sürdürülebilirlik eğitiminin verilmesi amaçlanmış ve bu amaç doğrultusunda etkinlik ve boyama kitabı tasarlanmıştır.

Projenin son aşamasında, Bartın Vali Teyfik Başakar İlkokulu 3. sınıf öğrencileriyle gerçekleştirilen etkinliklerle proje tamamlanmıştır.

• Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

• Öğretmenlik Uygulaması Tanışma Toplantısı Yapıldı

• Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Yemeği Gerçekleştirildi

• ICAFR'24 Kongre Uluslararası Karma Resim Sergisi Gerçekleştirildi.

• “Sanat Yolu ile Sürdürülebilirlik Eğitimi” isimli Tübitak 2209-A Projesi Başarıyla Tamamlandı

• Bölümümüz Mezun Öğrencimiz Ömer Baydemir’den Fresh Ankara 3. Çağdaş Sanat Sergisinde Büyük Başarı.

• ICAFR'24 Kongre Uluslararası Karma Resim Sergisine Davetlisiniz

• Oryantasyon Eğitimine Tüm Öğrencilerimiz Davetlidir

• Resim-İş Eğitimi ABD Öğretim Üyesi Ferhunde KÜÇÜKŞEN ÖNER Profesör Ünvanı Aldı