Türkiye Yüzyılı Resim Sergisi Büyük Beğeni Topladı

25 Ekim Çarşamba günü saat 11.00’de Hükümet Caddesi’nde gerçekleşen, açılışını Bartın Vali yardımcımız Sayın Uğur Karakaya’nın yaptığı Doç. Dr. Ferhunde Küçükşen Öner Atölyesi Yüksek Lisans öğrencilerimizin çalışmaları kapsamındaki Türkiye Yüzyılı sergisi büyük beğeni topladı. Küratörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Eyüpoğlu’nun üstlendiği sergi halk tarafından da ilgiyle karşılandı.

Katılımları için Vali yardımcımıza, Bartın halkına ve emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ederiz.