Üniversite & Lise İşbirliğiyle Ortak Desen Dersi Yapıldı

Bartın Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü ve Bartın Güzel Sanatlar Lisesi işbirliğiyle ortak desen dersi yapıldı.  05 Mart 2020 tarihinde Bartın Üniversitesi Kutlubey yerleşkesinde gerçekleşen etkinlikte Bartın Güzel Sanatlar Lisesi son sınıf öğrencileri Bartın Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünü ziyaret etti. Bölüm tanıtımı ve atölye ziyaretlerinin ardından güzel sanatlar lisesi öğrencileri üniversite öğrencileriyle birlikte Dr. Öğr. Üyesi Bahar KARAMAN GÜVENÇ  danışmanlığında desen çizimi yaptı.