Üniversite & Lise İşbirliğiyle Ortak Desen Dersi Yapıldı

Bartın Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü ve Bartın Güzel Sanatlar Lisesi işbirliğiyle ortak desen dersi yapıldı.  05 Mart 2020 tarihinde Bartın Üniversitesi Kutlubey yerleşkesinde gerçekleşen etkinlikte Bartın Güzel Sanatlar Lisesi son sınıf öğrencileri Bartın Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünü ziyaret etti. Bölüm tanıtımı ve atölye ziyaretlerinin ardından güzel sanatlar lisesi öğrencileri üniversite öğrencileriyle birlikte Dr. Öğr. Üyesi Bahar KARAMAN GÜVENÇ  danışmanlığında desen çizimi yaptı.
  • Barın İlinde Görev Yapan Görsel Sanatlar Öğretmenlerine Bölüm Tanıtım ve Bilgilendirme Etkinliği Yapıldı

• Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

• Resim-İş Öğretmenliği Programı İkinci Mezunlarını Verdi

• Doç. Dr. Ferhunde K. Öner Atölyesi Mezuniyet Sergisi

• Bölümümüz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Esra Yıldırım’ın kişisel sergisi sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

• Görsel Sanatlar Kulübü Etkinlikleri Kapsamında Prof. Dr. Cebrail Ötgün'le "Sanatçı ve Deneyimleri" konulu söyleşi yapıldı

• Dr. Filiz Kara Bilgin'le "Disiplinlerarası Sanat Eğitimi" konulu söyleşi yapıldı.

• Görsel Sanatlar Kulübü Etkinliği - Leonardo Da Vinci'nin Son Akşam Yemeği Eseri Analizi

• Posta Sanatı Çağrısı!